Tăriceanu îl atacă pe Nicuşor Dan: "Pare un dinozaur dezgheţat după 60 de milioane de ani"

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu (Epoch Times România)

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un val de ironii şi critici la adresa lui Nicuşor Dan care a afirmat că în campania electorală va exista din nou "o luptă între comunism şi anti-comunism". Tăriceanu consideră că lupta anticomunistă nu este o temă potrivită pentru campanie electorală şi îl compară pe contracandidatul principal al Gabrielei Firea cu un „dinozaur dezgheţat după 60 de milioane de ani, nu înţelege nimic din lumea în care s-a trezit subit”.

„Nicuşor Dan pare dinozaurul care, dezgheţat după 60 de milioane de ani, nu înţelege nimic din lumea în care s-a trezit subit! Cum să-ţi faci din lupta anticomunistă sloganul de campanie în anul 2020? Asta este oferta PNL la 30 de ani de la Revoluţie: un candidat îngheţat în lupta de clasă? PNL a uitat istoria cu “vin lupii”, strategie care nu a funcţionat nici în anii ’90?

De la bun început această alianţă nu a mirosit a bine. Să faci o alianţă împotriva a ceva (să scoatem ciuma roşie din Bucureşti - spun ei) şi nu pentru bucureşteni mi se pare că este o palmă dată nouă tuturor. Asocierea PNL cu o structură ciudată care pare că vrea să ne ducă înapoi în vremea colectivizării nu este bine nici pentru ei şi nici pentru noi. Bucureştiul are nevoie de soluţii reale şi nu de luptă de clasă de acum 70 de ani!”, scrie Tăriceanu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

În acest context, Tăriceanu susţine că „Nicuşor Dan nu are idee cum se pot rezolva problemele grave de trafic şi, în lipsă de idei, o dă pe sloganuri anticomuniste”.

„Probabil la fel o să abordeze şi problema încălzirii şi a apei calde care cocoşează în fiecare iarnă bucureşteanul! Cu slogan de tipul 'Ana, Luca şi cu Dej bagă spaima în burgheji!'!!

Probabil că tot ideologic va trata şi problema poluării, a siguranţei cetăţeanului sau pe cea a spaţiilor verzi! Da, când nu ai nici un plan vii ori cu programe faraonice, ori o dai cu lupta de clasă.

Oameni buni, oare suntem pregătiţi să încredinţăm conducerea oraşului nostru unui candidat care pare rupt de realitate, care uită în ce mileniu suntem?

Da, oraşul nostru este în suferinţă, dar aceşti amatori nu sunt doctorii de care are nevoie, ci doar nişte organizatori de parastase”, şi-a continuat liderul ALDE atacul la adresa celui mai puternic candidat din cursa electorală pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne