Suspect loveşte cu automobilul maşina ambasadorului ucrainean din Londra

Scena incidentului ciocnirii automobilului ambasadorului ucrainean, Londra, 13 aprilie 2019
Scena incidentului ciocnirii automobilului ambasadorului ucrainean, Londra, 13 aprilie 2019 (Peter Summers/Getty Images)

Un şofer a lovit de mai multe ori cu automobilul său maşina ambasadorului ucrainean în Marea Britanie, potrivit Ambasadei Ucrainei din Londra.

Incidentul a avut loc sâmbătă în timp ce maşina ambasadorului era parcată în faţa clădirii Ambasadei, potrivit Deutsche Welle.

Polţia a tras câteva focuri de arme asupra suspectului, care a fost arestat în scurt timp.

“Poliţia a fost chemată imediat şi maşina suspectului a fost blocată. Totuşi, în ciuda acţiunilor poliţiei, atacatorul a lovit din nou maşina ambasadorului. Drept răspuns, poliţiştii au fost forţaţi să deschidă focul asupra vehiculului făptaşului”, potrivit declaraţiei ambasadei.

Mass media britanică a citat martori afirmând că cel puţin 10 focuri de armă au fost trase în timpul incidentului.

Niciun membru al personalului diplomatic nu a fost rănit în incident, care a avut loc în zona Holland Park din capitala britanică.

“Vinovatul a fost prins şi dus la o secţie de poliţie. Poliţia investighează identitatea suspectului şi motivul atacului”, se adăugă în declaraţia ambasadei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe