Suspans în lumea plagiatorilor. Jurnalista Emilia Şercan anunţă o nouă "captură" surpriză

Emilia Şercan, jurnalistă implicată în deconspirarea vastelor reţele de "doctori" care au infestat România, anunţă o nouă "captură".
Emilia Şercan
Emilia Şercan (Florin Chirilă/Epoch Times)

UPDATE. Jurnalista Emilia Şercan a dezvăluit cine este ultima sa "victimă" - primarul sectorului 3 din Capitală, celebrul Robert Negoiţă.

După ce şi-a luat bacalaureatul la 31 de ani, Negoiţă a reuşit, 9 ani mai târziu, să devină doctor, în baza unei lucrări din care nu-i aparţine nici măcar o silabă, susţine jurnalista Emilia Şercan.

* * *

Scriu despre un plagiat total, o teza plagiata de la primul pana la ultimul cuvant, a anunţat sâmbătă, pe contul său de Facebook, Emilia Şercan, jurnalistă specializată, printre altele, şi în demascarea înalţilor demnitari care şi-au plagiat tezele de doctorat.

"Si ce credeti că fac eu intr-o senină si frumoasă zi de sâmbătă când lumea e prin parc sau la cumpărături? Scriu despre un plagiat total. O teză plagiată de la primul până la ultimul cuvânt. Şi mă revolt pentru că este a doua situaţie pe care o întâlnesc de doctorand care plagiază dintr-un profesor referent care face parte din comisia care-i acordă loazei titlul de doctor.

Iar profesorul referent nu se prinde că a fost plagiat, nu-şi recunoaşte opera. Primul caz a fost Oprea. Al doilea, în curand pe ecranele computerelor voastre. Şi să-i mai ziceţi lui cuţu de azi înainte că toţi ăştia care dau şi iau doctorate într-o asemenea sfidare nu sunt grup infracţional organizat", a scris Emilia Şercan.

Printre demnitarii care au căzut "victime" investigaţiilor Emiliei Şercan se află nume grele precum vicepremierul Gabriel Oprea sau actualul ministru de Interne Petre Tobă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne