Surse: Sorin Oprescu, operat

Sorin Oprescu
Sorin Oprescu (Epoch Times România)

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost operat la Institutul "Marius Nasta" din Bucureşti, au declarat vineri surse medicale pentru Agerpres.

Reamintim că în presă a apărut, marţi, informaţia că primarul suspendat al Capitalei, aflat în arest la domiciliu pentru luare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu se va interna la Institutul de Pneumoftiziologie ''Marius Nasta'' pentru o intervenţie chirurgicală la plămâni.

O zi mai târziu, Curtea de Apel Bucureşti a admis definitiv cererea prin care Oprescu solicita permisiunea de a se interna şapte zile în spital, în vederea efectuării unei operaţii astfel încât joi, primarul suspendat s-a intenat la "Marius Nasta".

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, după care judecătorii au decis pe 29 octombrie ca el să fie plasat în arest la domiciliu. După arest, avocaţii primarului au anunţat că acesta suferă de cel puţin 12 boli care necesită îngrijiri medicale speciale. Totodată, în presă a apărut informaţia că deşi bolnav, primarul refuză să renunţe la fumatul care-i agravează starea.