Surse: Fosta şefă ANRP, Crinuţa Dumitrean, reţinută de DNA

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Fosta şefă a ANRP, Crinuţa Dumitrean, a fost reţinută, joi seară, de procurorii DNA, în dosarul ANRP, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Având în vedere că Dumitrean este însărcinată, la sediul DNA a fost solicitată, preventiv, o ambulanţă.

Chiar dacă, conform surselor, ar fi fost reţinută, Crinuţa Dumitrean a ieşit de la audieri pentru a se urca în ambulanţă, fiind dusă la maternitatea Polizu, pentru investigaţii, informează B1 TV.

Crinuţa Dumitrean este cercetată într-un nou dosar vizând acordarea unei despăgubiri de peste 100 de milioane de lei acţionarului Universitatea Craiova Mihai Rotaru pentru un teren supraevaluat cu peste 87 de milioane de lei.

În acest dosar au fost reţinuţi şi Mihai Rotaru, fostul vicepreşedinte al ANRP Sergiu Diacomatu, doi membri ai Comisiei ANRP - Rodica Constantinovici şi Lăcrămioara Alexandru, precum şi un evaluator - Sergiu Negurici.

De asemenea, au fost puşi sub urmărire penală deputaţii Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne