Surprize la Miami. Maria Şarpova eliminată în turul doi

Rusoaica Maria Şarapova.
Rusoaica Maria Şarapova. (Matthew Stockman / Getty Images)

Eterna adversară a Simonei Halep, rusoaica Maria Şarapova (locul 2 WTA) a fost eliminată, joi, în turul doi al turneului Premier Mandatory de la Miami, de compatrioata sa Daria Gavrilova, deţinătoarea locului 97 WTA.

Daria Gavrilova este beneficiara unui wild card. Aceasta s-a impus în faţa celebrei sale compatrioate cu scorul de 7-6 (4), 6-3, într-o oră şi 49 de minute.

"Sunt atât de fericită! Nu am cuvinte", a spus Daria Gavrilova imediat după victorie. "Sinceră să fiu, am crezut mereu. Probabil de aceea am învins", a adăugat ea, citată de Prosport.

Potrivit Miamiopen.com, după ce a învins-o pe Şarapova, Daria Gavrilova s-a aşezat pe scaunul de lângă teren şi a plâns de fericire.

"Am visat să o înving pe Maria de la 12 ani, când ea câştiga Wimbledon-ul, învingând-o pe Serena. Mi-am spus de atunci - îmi doresc atât de mult să joc împotriva ei şi să o înving. Cred că a fost un pic mai greu (n.r. - să o înving pe teren decât mi-am imaginat). Am crezut în victoria asta. Am jucat cu Angelique (n.r. - Kerber) de două ori anul acesta, cu Simona săptămâna trecută (n.r. - meci în turul doi, Gavrilova a câştigat primul set 6-2, apoi s-a înclinat 1-6, 2-6) şi cred că am fost foarte aproape de ele. Aşa că mi-am spus <>" , a mărturisit Gavrilova la conferinţa de presă, la finalul partidei de joi.

Maria Şarapova a declarat : "Bineînţeles, este o surpriza. Este turul doi. Aşteptările erau ca eu să câştig. Dar acesta este unul din motivele pentru care jucăm meciurile. Tot trebuie să intri pe teren şi să te impui acolo, indiferent dacă eşti sau nu favorită. Astăzi eu nu am câştigat".

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.