Surpriză în şedinţa CEx a PSD: Şerban Nicolae şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale

Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat),
Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat), (Florin Chirila/Epoch Times)

Senatorul PSD Şerban Nicolae a anunţat, joi, în cadrul şedinţei comitetului Executiv Naţional al partidului, că vrea să intre în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Mare fan al graţierilor şi amnistiilor colective şi duşman declarat al procurorilor anticorupţie, Şerban Nicoale, care ocupă în prezent funcţia de lider al senatorilor PSD, este cunoscut pentru poziţiile sale vehemente în domeniul justiţiei.

În acelaşi timp, Şerban Nicoale s-a remarcat printr-o serie de proiecte de lege controversate care au vizat nu numai justiţia, un exemplu elocvent în acest sens fiind cel prin care se instituiau paradisuri fiscale pe insule şi grinduri, iniţiativă care a picat recent la Curtea Constituţională.

Primul social-democrat care şi-a anunţat intenţia de a candida, chiar şi ca independent dacă partidul nu îl susţine, a fost Liviu Pleşoianu.

Alte nume vehiculate pentru alegerile prezidenţiale sunt: Eugen Teodorovici (care a precizat că va candida "cu siguranţă", doar că nu ştie când), Gabriela Firea (care a susţinut în repetate rânduri că nu vrea să intre în cursă) şi Olguţa Vasilescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne