"Sunteţi stăpânul PSD?" - Dragnea, luat la întrebări de presă după acuzaţiile lui Oprişan

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Preşedintele social-democraţilor Liviu Dragnea a fost întrebat marţi seara, în cadrul unei conferinţe de presă la Parlament care a avut loc după un Comitet Executiv Naţional tensionat, despre reproşurile colegului său de partid Marian Oprişan, care l-a acuzat că "uneori se crede stăpânul PSD".

"Da, am auzit şi eu, nu sunt de acord cu ce spune el", a reacţionat Dragnea.

Cât despre faptul că de când a venit la Bucureşti s-ar fi "metamorfozat în stăpân", liderul PSD a precizat ironic: "Da, aşa e, oamenii îşi mai schimbă părerea."

"Sunteţi stăpânul PSD?", a insistat un reporter.

"Am spus că nu", a subliniat Dragnea.

În acelaşi timp, Oprişan a pledat pentru organizarea unui Congres undeva în luna octombrie, atunci când îi expiră mandatul liderului PSD, contex în care presa l-au întrebat pe Dragnea dacă crede că e oportun un astfel de demers înainte de alegerile prezidenţiale.

"Eu cred că e cel mai bine chiar în timpul campaniei electorale", a replicat Dragnea pe acelaşi ton ironic.

La insistenţa reporterului, liderul PSD a afirmat că nu crede că este oportun un astfel de congres:

"Cred că e total inoportun să vorbim despre aşa ceva astăzi. Şi nu e doar părerea mea, e părerea aproape a tuturor, cu două, trei excepţii, că nu trebuie să discutăm despre asta acum. Fiind un an cu campanie electorală pentru prezidenţiale, de obicei partidele în timpul campaniei se ocupă de prezidenţiale. De obicei. Şi nimeni nu s-a gândit la asta niciodată. Toată lumea consideră că nu e oportun să discutăm acum despre asta, pentru că sfârşitul anului nu e mâine. Rămâne să mai discutăm. Ştiu că e o temă care vă preocupă foarte mult la RTV, dar la noi la PSD nu ne preocupă asta acum."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne