SUA îngropată de o furtună masivă de zăpadă (video)

(Spencer Platt/Getty Images)

O furtună masivă de zăpadă a îngropat nord-vestul Statelor Unite săptămâna aceasta, datorită zăpezii, gheţii şi ploii căzute pe o zonă întinsă din Utah şi Louisiana până la Mâine.

Cel puţin 30 de state au primit avertizări de furtună de zăpadă marţi afectând 120 de milioane de persoane.

Bostonul a fost, că de obicei, cel mai greu lovit, iar potrivit Associated Press, furtuna ar putea să spargă recordul volumului de ninsori.

În New York s-a aşezat un strat de până la 20 de cm de zăpadă, în timp ce autostrada I95 care leagă nord vestul SUA a fost complet blocată.

Vânturile puternice cu rafale de 40 mph au generat multe probleme în Watertown, South Dakota, iar zăpada orbitoare din Midwest şi drumurile alunecoase din Michigan şi Indiana au cauzat pierderea frecventă a controlului autovehiculelor.

"Tocmai mi s-a întors complet maşina în sensul invers traficului şi am alunecat în afara drumului", a declarat un conducător auto. "Cât de înfricoşător a fost asta? Sunt fericit că nu veneau maşini din sens invers".

Potrivit Associated Press, Bostonul ar putea depăşi astăzi recordul din toate timpurile, stratul de zăpadă putând creşte cu încă 15 centimetri, iar în New York stratul de zăpadă ar putea măsura 6-8 cm miercuri seară.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe