Studenţi ameninţaţi cu pistolul în faţa căminului UNATC. Agresorul s-a prezentat la poliţie

Persoana care a ameninţat cu arma un grup de studenţi a fost audiată în cursul acestei dimineţi, precizează Poliţia Capitalei.
Pistol
Pistol (Christopher Furlong / Getty Images)

UPDATE: Cel ce i-a ameninţat pe studenţi cu pistolul este un bărbatul în vârstă de 32 de ani, care s-a prezentat, sâmbătă dimineaţă, la secţia de poliţie, unde a predat şi arma, un pistol cu bile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, citat de Agerpres, bărbatul, care locuieşte foarte aproape de căminul respectiv, şi-a justificat gestul pe fondul unor repetate stări de scandal şi gălăgie pe care le-ar fi provocat tinerii.

***

Bărbatul care a ameninţat cu un pistol mai mulţi tineri din faţa unui cămin studenţesc se află la audieri la Secţia 10 poliţie, anunţă Poliţia Capitalei, după ce presa a relatat că mai mulţi studenţi au fost ameninţaţi cu pistolul chiar în faţa căminului UNATC din cartierul Vitan din Bucureşti.

Potrivit comunicatului de presă remis de Poliţia Capitalei redacţiei Epoch Times, cetăţeanul a prezentat pistolul pe care l-a avut asupra sa în acea seară, pistol tip air-soft, nesupus autorizării.

„În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de drept, urmând a fi dispuse măsurile legale”, precizează Poliţia.

Reamintim că mai mulţi studenţi au depus o plângere la poliţie după ce un individ i-a ameninţat cu un pistol în faţa căminului UNATC din Bucureşti.

Potriviţi digi24.ro, incidentul avut loc puţin după miezul nopţii de joi spre vineri, în faţa căminului Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică, unde mai mulţi studenţi stăteau de vorbă. Nemulţumit de volumul discuţiei dintre tineri, bărbatul i-a ameninţat pe studenţi cu un pistol.

„Un individ a venit şi le-a atras atenţia - nu frumos, ci folosind cuvinte triviale şi înjurături - să plece de pe bănci şi să intre în cămin. Ei au spus că pleacă, dar el a scos pistolul când s-a adresat lor”, a spus administratorul căminului, potrivit sursei citate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne