Ştiţi cumva în ce parte se află oraşul? Un elicopter se pierde şi aterizează pe un drum să ceară ajutor

Elicopter rus
Elicopter rus (captură video)

Un elicopter de transport rus a realizat o aterizare spectaculoasă pe un drum din Republica Kazahstan, blocând un convoi de camioane. Cum nu aveau de ales, conducătorii camioanelor au contemplat scena. Dar elicopterul nu a fost singurul lucru pe care l-au observat.

Înmărmuriţi de ceea ce se întâmpla, şoferii au văzut cum un om de înălţime medie a coborât rapid din elicopter şi s-a îndreptat, fugind, spre unul dintre camioanele oprite pentru a cere informaţii despre cum să ajungă la cel mai apropiat oraş.

Şoferul camionului îi dă indicaţii folosind braţele îndreptate în direcţii diferite şi, în cele din urmă, omul s-a întors la elicopter.

"S-au pierdut", se aude o voce dintr-un camion care înregistrează scena. "Cum poţi să te pierzi în stepă? Cum naiba poţi să te pierzi în stepă?", spune o altă voce.

Scena capturată de camera video a unuia dintre şoferii de camion, s-a răspândit rapid pe reţelele sociale având un mare impact media. Atât de mult, încât povestea a ajuns la Ministerul Apărării din Kazahstan, care a răspuns că acesta era un "exerciţiu de orientare vizuală planificat", în care piloţii stagiari trebuie să se orienteze inclusiv cerând informaţii altor persoane. Deci, exerciţiul a fost finalizat cu succes.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style