Ştiri pe scurt: Fotbal - Bayern München, în semifinalele Ligii Campionilor, după 3-1 cu Manchester United

(Fabrice Coffrini / EuroFootball / Getty Images)

Bayern München s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal după ce a învins pe Manchester United cu scorul de 3-1 (0-0), miercuri seara, pe ''Fussball Arena'', în manşa secundă a sferturilor de finală. Pe ''Old Trafford'' scorul a fost 1-1.

* Atletico Madrid a reuşit o calificare puţin scontată în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a învins pe FC Barcelona cu scorul de 1-0 (1-0), pe stadionul ''Vicente Calderon'', în manşa a doua a sferturilor de finală. După 1-1 pe ''Camp Nou'', Atletico a marcat rapid în faţa propriilor fani, prin Koke (5), un gol care până la urmă a decis soarta calificării.

* Sportiva română Bianca Mădălina Molie a cucerit medalia de argint la stilul smuls, cu 105 kg, miercuri, în limitele categoriei 69 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Tel Aviv (Israel).

* Tenismanul român Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP de la Casablanca (Maroc), dotat cu premii totale de 426.605 euro, miercuri, după ce l-a învins pe principalul favorit, sud-africanul Kevin Anderson, cu 6-4, 6-4.

* Jucătoarele române de tenis Monica Niculescu şi Raluca Olaru, în perechi diferite, s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Katowice (Polonia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. Monica Niculescu şi Klara Koukalova (Cehia), principalele favorite ale probei, au trecut de cuplul Shahar Peer (Israel)/Silvia Soler Espinosa (Spania), cu 5-7, 6-2, 10-8, în timp ce Raluca Olaru şi poloneza Klaudia Jans-Ignacik au eliminat favoritele nr. 2, Darija Jurak (Croaţia)/Megan Moulton-Levy (SUA), cu 6-4, 6-3.

* Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Casablanca (Maroc), dotat cu premii totale de 426.605 euro, miercuri, graţie unei victorii scurte în faţa argentinienilor Carlos Berlocq/Leonardo Mayer, cu 6-1, 6-1, în doar 35 de minute.

* CSM Digi Oradea a fost învinsă în deplasare de formaţia italiană AN Brescia SSD cu scorul de 18-7 (6-1, 6-2, 3-1, 3-3), miercuri seara, într-un meci din cadrul Grupei B a Ligii Campionilor la polo pe apă.

* Salariaţii de la clubul de fotbal FC Vaslui au depus, miercuri, o plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, pe numele lui Ciprian Damian, preşedintele clubului vasluian şi acţionarul majoritar, pe care îl acuză de infracţiuni economice. Adrian Porumboiu, care este naşul lui Ciprian Damian, i-a cedat acestuia acţiunile în cursul anului trecut, când omul de afaceri a anunţat că se retrage de la echipă.

* Premierul Victor Ponta şi ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, au participat miercuri la evenimentul "Mişcarea înseamnă viaţă!" — acţiune care a inclus peste 200 de copii şi tineri din judeţul Ilfov, sub coordonarea campioanei mondiale la fitness Diana Oprea şi care a avut ca scop promovarea sportului.

* Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu a fost învinsă cu 2-6, 6-4, 6-4 de Carla Suarez Navarro (Spania), a treia favorită a turneului WTA de la Katowice (Polonia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, miercuri, în optimile de finală.

* HSC Miercurea Ciuc a învins pe Corona Braşov cu scorul de 3-1 (1-0, 0-0, 2-1), miercuri, pe Patinoarul ''Vakar Lajos'', şi a egalat situaţia în finala Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă, 3-3, astfel că titlul se va decide joi, în ultimul meci, la Braşov.

* Marian Bondrea este noul antrenor principal al echipei de fotbal Ceahlăul Piatra Neamţ, după ce conducerea clubului a decis, miercuri, sa îl demită pe Costel Ilie din cauza rezultatelor slabe înregistrate.

* Selecţionata de futsal Under-21 a României a fost învinsă de formaţia similară a Ungariei cu scorul de 4-2 (3-2), miercuri, într-un meci amical jucat la Berettyoujfalu.

* Federaţia engleză de fotbal (FA) a propus miercuri interzicerea totală a pariurilor pe orice meci de fotbal în lume, pentru orice salariat care lucrează în principalele opt campionate din Anglia, anunţă revista France Football.

* Federaţia engleză de fotbal (FA) a respins miercuri cererea clubului de primă ligă Hull City de a-şi schimba numele în Hull Tigers, informează presa internaţională. Consiliul FA a supus la vot cererea de schimbare a numelui, care a fost respinsă de 63,5% din membrii acestui for.

* Australianul Michael Matthews (Orica-GreenEdge) a câştigat miercuri etapa a 3-a a Turului ciclist al Ţării Bascilor, disputată pe traseul Urdazubi — Vitoria-Gasteiz, impunându-se la sprint după 194 km în5h02min10sec.

* Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a realizat în mod logic, miercuri, cel mai bun timp în a doua zi a sesiunii private de teste organizate pe circuitul Sakhir, lângă Manama, unde a câştigat duminică Marele Premiu de Formula 1 al Bahreinului, anunţă AFP.

* Selecţionerul echipei de fotbal a Portugaliei, Paulo Bento, şi-a prelungit cu doi ani contractul cu federaţia lusitană, până la Euro 2016, anunţă presa internaţională.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport