Ştim cum să învingem Steaua, afirmă antrenorul lui Dinamo Kiev

(DENIS CHARLET / AFP / Getty Images)

Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Serghei Rebrov, a declarat că ştie cum să o învingă pe Steaua Bucureşti, joi, în meciul din Europa League, programat pe stadionul Olimpic din Kiev (ora 20,00).

''Ne-am pregătit pentru acest meci, am urmărit multe partide ale Stelei şi ştim cum să-i învingem. Suporterii ne vor susţine'', a afirmat Rebrov, citat de săptămânalul ''Komanda''.

''Ne aşteaptă un meci meci împotriva unei echipe româneşti de top. Faptul că domină campionatul României şi a avut un start reuşit în Europa League înseamnă foarte mult. Steaua joacă un fotbal modern'', a mai spus Rebrov.

Fostul atacant al lui Dinamo Kiev şi-a amintit şi de meciul jucat în 2006 împotriva Stelei: ''Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestei echipe. În 2006 am pierdut în faţa Stelei la o diferenţă mare la Kiev''.

Steaua a învins pe Dinamo Kiev cu 4-1, pe 13 septembrie 2006, în grupele Ligii Campionilor, golurile ''roş-albaştrilor'' fiind reuşite de Sorin Ghionea, Valentin Badea şi Nicolae Dică (2), în timp ce pentru Dinamo a înscris chiar Rebrov. În returul din 21 noiembrie, cele două echipe au încheiat la egalitate, 1-1, în Ghencea, goluri marcate de Dică, respectiv Florin Cernat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport