Stere Gulea: Iordache se vedea de la distanţă că habar nu are. Toader e mai periculos, dar stângaci

Stere Gulea
Stere Gulea (cinemagia.ro)

Ministrul PSD al Justiţiei, Tudorel Toader, se aseamănă cu un avocat care foloseşte toate tertipurile, chichiţele, recurge la tot felul de manevre pentru a-şi apăra clientul, a remarcat regizorul Stere Gulea într-un interviu acordat Revistei 22.

"Să ştiţi că, pentru mine, nu e o carte de vizită a fi rector în România postrevoluţionară, pentru că sistemul de învăţământ românesc nu e un criteriu de valoare şi de competenţă. Funcţia de rector, din punctul meu de vedere, nu e o recomandare. Aşa cum îl percep eu pe Tudorel Toader, este un avocat. Un avocat foloseşte toate tertipurile, chichiţele avocăţeşti, recurge la tot felul de manevre pentru a-şi apăra clientul.

Mie mi s-a părut că acest domn, Tudorel Toader, se crede atât de deştept, de şmecher şi de capabil, pentru că toate încercările astea ale lui în privinţa justiţiei sunt penibile. Şi felul în care se prezintă în faţa presei, şi tonul ăla al lui mi se par ale unui om care se crede mult prea deştept pentru ce are de făcut. El ştie ce joc face, dar îl joacă destul de stângaci. Iar pericolul pentru societatea românească este foarte mare. Florin Iordache era un idiot, se vedea de la distanţă că habar n-are ce face. Însă Tudorel Toader e mai periculos", a declarat Stere Gulea.

Întrebat dacă Tudorel Toader mai poate fi oprit, aşa cum a fost oprit şi fostul ministru Florin Iordache în demersurile sale care vizează justiţia, cunoscutul regizor a replicat:

"Ştiţi ce cred că o să se întâmple? Ei merg pe maximal, or să mai dea înapoi, după care, din iuţeală de mână şi nebăgare de seamă, or să mai facă un pas, vor da iar un asalt când mai oboseşte populaţia. Ei aşa lucrează. E o hărţuire, e clar."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne