Stelian Ion: Asta merită România, domnule preşedinte? Locotenentul mafiei să devină şef peste poliţie

Stelian Ion
Stelian Ion (Epoch Times România)

Deputatul USR Stelian Ion a avut o reacţie dură, miercuri, pe pagina sa de Facebook, după ce şeful statului a dat undă verde miniştrilor propuşi de PSD pentru Interne şi Externe.

"Numirea lui Nicolae Moga la Interne şi a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis şi nu poţi să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul preşedinte. O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre şi Nicuşor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanţei timp de aproape două decenii şi este, fără îndoială, unul dintre vinovaţii pentru decăderea acestui important oraş al României", a declarat Stelian Ion.

Potrivit deputatului, e o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiţia demantelează o mafie şi îi bagă pe jupâni la puşcărie, locotenentul lor să devină şef peste poliţie.

"La rândul său, Ramona Mănescu este un personaj incapabil să-şi justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacţii dubioase (vezi investigaţiile Rise Project). Şi la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziţia de şefă a diplomaţiei. Asta merită România, domnule preşedinte Klaus Iohannis?", a precizat Stelian Ion.

Reamintim că preşedintele Iohannis a semnat, miercuri, decretele privind încetarea mandatelor de ministru ale lui Teodor Meleşcanu şi Carmen Dan, precum şi pe cele de numire ale succesorilor acestora, respectiv Ramona Mănescu şi Nicolae Moga.

De asemenea, şeful statului a semnat şi decretul pentru numirea lui Mihai-Viorel Fifor în funcţia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne