Stelian Ion anunţă o nouă mutare a USR: Secţia Adinei Florea va fi desfiinţată până în 2020

Adina Florea
Adina Florea (Epoch Times România)

Deputatul Stelian Ion, membru în Comisia Juridică, a anunţat, la RFI, că USR va depune marţi în Parlament un proiect de lege privind desfiinţarea controversatei Secţii speciale pentru anchetarea magistraţilor.

"A mai existat un proiect privind desfiinţarea Secţiei speciale de anchetare a magistraţilor, care a picat însă în Parlament. În această sesiune depunem o altă formă a legii şi este obligatoriu ca în cel mai scurt timp posibil, această secţie specială de investigare a infracţiunilor din justiţie să fie desfiinţată pur şi simplu", a declarat Stelian Ion.

Liderul USR a afirmat că şi în rândul miniştrilor PSD sunt opinii diferite referitoare la această secţie, în sensul în care într-una dintre şedinţele de Guvern anterioare au fost nişte dispute pe această temă.

"Cu siguranţă, în 2020, această secţie nu va mai exista. PSD-ul în 2020 cel târziu va pierde guvernarea şi majoritatea parlamentară şi secţia aceasta va fi desfiinţată. E o chestiune doar de timp", a precizat Stelian Ion.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne