Ştefănescu: Pleşoianu, Nicolae, Olguţa Vasilescu sau Firea, doar unul dintre aceştia poate candida din partea PSD

Codrin Stefanescu si Florin Iordache
Codrin Stefanescu si Florin Iordache (Epoch Times România)

În timp ce Viorica Dăncilă nu mai respinge deloc scenariul candidaturii sale la prezidenţiale, Codrin Ştefănescu, exponent al liniei dure din PSD, opinează că singurii pesedişti care au şanse reale în turul doi sunt Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Olguţa Vasilescu sau Gabriela Firea.

Potrivit lui Pleşoianu, doar unul dintre cei patru poate primi voturile celor care încă mai cred în "dreptate până la capăt" şi ar trebui ca aceştia să fie evaluaţi corect în sondajele şi analizele interne. De asemenea, Ştefănescu nu uită să adauge că nu ştie cine face sondajele şi analizele şi, mai ales, în folosul cui.

"Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Olguţa Vasilescu sau Gabriela Firea! Doar unul dintre aceştia poate candida din partea PSD, cu şanse reale în turul 2! Doar unul dintre cei care s-au luptat ani de zile cu abuzurile unui sistem toxic şi ticălos. Pe faţă, cu curaj, cu asumarea tuturor riscurilor. Oameni care au fost vânaţi în adevăratul sens al cuvântului. Olguţa plimbată cu cătuşe la mâini ptr o faptă inexistentă! Firea ameninţată că-i vor fi răpiţi copiii! Pleşoianu şi Şerban ameninţat în mod constant cu moartea! Oameni din partid harţuiţi, umiliţi şi batjocoriţi în fiecare zi de o camarilă de serviciu formată din mercenari lipsiţi de orice morală şi de scrupule! Ani şi ani de zile la rând. Când mulţi alţii tăceau înfricoşaţi şi speriaţi chiar şi de propriile umbre. Doar unul dintre aceştia poate primi voturile celor care încă mai cred în “dreptate până la capăt”, celor care încă mai cred în drepturi şi libertăţi, celor care doresc o ţară normală fără abuzuri şi teroare! Altfel nu vom reuşi şi ne vom face şi de râs ca partid. Sper ca aceşti oameni să fie evaluaţi corect în sondajele secrete şi în tot felul de analize interne. Pe care sincer, habar n-am cine le realizează şi în folosul cui!", scrie, pe Facebook, Codrin Ştefănescu.