Ştefănescu: E horror! Tocmai am citit programul propus de echipa securistoidă din spatele lui Ciolacu

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a criticat vehement, sâmbătă, programul politic propus de echipa Ciolacu înainte de Congresul partidului.

"Bună dimineaţa! Tocmai am citit programul de relansare a PSD propus de echipa securistoidă din spatele lui Ciolacu. E horror şi în acelaşi timp total idiot. Fabricat de nişte băieţi îmbrăcaţi provizoriu în civil şi menit să anihileze tot ceea ce am dorit cu toţii în ultimii ani. Am vrut să ştiţi acest lucru! Sper să recuperăm PSD din mâinile acestor personaje absolut lugubre", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Intervine un internaut: Lasă pe alţii să vorbească, ai făcut parte din echipa care a adus PSD-ul în 3 ani de la 45% la 22!!!

Codrin Ştefănescu: Nu! Eu sunt în echipa care l-a dus la 46!

Internaut: Pe principiul tradiţional al "educaţiei parentale" la români "eu te am făcut eu te omor" nu încerca să te eschivezi din complicitatea pe care ai avut-o în cadrul echipei "Dragnea"!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne