Ştefănescu: Ciolacu vrea s-o bage la puşcărie pe Dăncilă. Asta înseamnă să fii absolvent de academie secretă

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a lansat un nou atac, via Facebook, la adresa şefului său de partid, Marcel Ciolacu.

"După ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea să o trimită şi la puşcărie pe fosta lui şefă. În faţa căreia se ploconea cu respect şi adoraţie când era prim ministru, aşa cum făcea şi pe vremea lui Dragnea în faţa şefului suprem. Asta înseamnă să fii absolvent de academie secretă! Şi voi, unii dintre colegii mei, îmi cereţi să susţin aşa ceva? Glumiţi", a declarat Codrin Ştefănescu.

Întrebat cine sunt acei colegi la care face referire, liderul PSD a refuzat să răspundă.

"Nu pot! Sper că acei colegi să-şi revină rapid", a fost replicat lui Codrin Ştefănescu.

Reamintim că Radu Tudor a susţinut, la Antena 3, că Ciolacu le-ar fi spus social-democraţilor într-o întâlnire la Constanţa că fosta şefă PSD Viorica Dăncilă va intra în curând în colimatorul procurorilor DNA.

"Liderul social-democraţilor a anunţat, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Constanţa cu liderii din zona de sud a partidului, că Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut documente de la partid legate de datoriile şi contractele PSD din campania electorală de la prezidenţiale. Se aşteaptă că asta va fi o temă de campanie împotriva PSD. Ciolacu le-a mai spus membrilor partidului că el crede că Viorica Dăncilă va fi chemată/săltată de către DNA", a declarat Radu Tudor, citat de aktual24.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne