Steaua lui Soros apune: Facebook declanşează o investigaţie împotriva magnatului

Miliardarul american de origine ungară George Soros
Miliardarul american de origine ungară George Soros (Getty Images)

Comitetul director al Facebook Inc. a susţinut cererea directorului de operaţiuni al companiei, Sheryl Sandberg, de a ancheta dacă George Soros a făcut speculaţii cu acţiunile companiei, după ce investitorul miliardar a declarat că reţeaua socială este un “pericol pentru societate”, potrivit Reuters.

“Problema ridicată de Sandberg a fost pe deplin adecvată ţinând cont de rolul ei ca director de operaţiuni”, a precizat comitetul director într-o scrisoare trimisă miercuri. “Când un investitor binecunoscut şi direct îţi atacă compania în mod public, este corect şi potrivit să se aplice acest nivel de diligenţă”.

Scrisoarea a fost trimisă de către consilierul general al Facebook, Colin Stretch, către Patrick Gaspard, preşedintele Fundaţiei pentru o Societate Deschisă a lui George Soros.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe