Steaua - antrenament cu Viitorul

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.
Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Victoria cu scorul de 4-0, de vineri, în faţa echipei din Constanţa nu a stârnit prea mult entuziasm în rândul steliştilor, care sunt total preocupaţi de partida cu Basel din grupa Ligii Campionilor ce se va disputa marţi.

După deturul mai multor stelişti în meciurile din calificările Cupei Mondiale dar şi cu greutatea înfrângerii apăsătoare din disputa cu Chelsea, Steaua şi-a continuat evoluţia bună în campionat, a arătat vigoarea cu care a obişnuit în acest campionat.

"Este o victorie foarte importantă pentru că ne dorim ca la finalul acestui an să avem cât mai multe puncte. Consider că avem o echipă foarte puternică, ce poate câştiga fiecare meci. Nu este uşor să motivezi o astfel de echipă, după un meci pierdut cu Chelsea şi după zece zile când jucătorii sunt plecaţi la naţionale. Sunt mulţumit de jucătorii care au fost la echipa naţională. Ne-am dorit foarte mult pentru moralul lor, pentru viitorul lor, să se ne calificăm. Sunt sigur că avem şanse şi am încredere în jucătorii Stelei", a spus tehnicianul stelist.

Chipciu, unul din fotbaliştii de bază a Stelei, a fost ţinut de o accidentare în afara terenului iar acum trebuie să se reintegreze eficient în formula de start.

"Este un jucător foarte bun şi trebuie ajutat. Sper să nu mai avem parte de asemenea accidentări în echipă" a subliniat Reghecampf.
Cu 0 puncte şi un golaveraj prăpăstios de 0-7 în grupe, Steaua speră să salveze parcursul din Europa şi să obţină neapărat punctele care să ducă echipa măcar în primăvara din Europa League, fapt ce reiese din declaraţiile lui Reghecampf.

"În primele două meciuri nu am reuşit foarte multe lucruri pozitive, am primit multe goluri. Va trebui să fim mai atenţi. Nu am avut o evoluţie foarte bună în primele două meciuri şi este foarte important pentru fotbalul românesc să câştigăm primul meci în Liga Campionilor. Dacă vom câştiga, alta va fi situaţia în următoarele două săptămâni. Mai avem patru zile la dispoziţie pentru pregătirea meciului şi sunt sigur că vor avea o reacţie mai bună decât la primele două. Ne vom pregăti mult mai bine pentru Basel", a transmis antrenorul grupării din Ghencea.

Şi în fotbal ca şi în viaţă, speranţa moare ultima, meciul cu Basel fiind hotărâtor în evoluţia Stelei din acest sezon, iar asta se va reflecta şi în schimbările ce vor fi făcute la club.