Starurile din „Friends” se reîntâlnesc după 12 ani într-un show televizat (Video)

Actorii din filmul serial "Friends"
Actorii din filmul serial "Friends" (La Gran Epoca)

Protagoniştii din filmul serial de succes Friendss-au reîntâlnit după 10 ani, pentru a aduce un omagiu regizorului de comedie J. Burrows, în vârstă de 75 de ani, care a terminat de curând filmările episodului cu numărul 1000 din cariera sa, dintre acestea 15 făcând parte din serialul Friends.

Momentul a fost imortalizat de actriţa americană Kaley Cuoco, protagonista serialului The Big Bang Theory, care a postat ulterior fotografia pe contul său de Instagram. În imagine, cunoscuţii actori din „Friends”: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer apar împreună, zâmbitori, luând masa într-un restaurant.

Actorii au înregistrat un episod special, ca omagiu adus marelui regizor de comedie J. Burrows.

„Ce noapte minunată! A fost atât de plăcut să ne întâlnim cu protagoniştii atâtor spectacole foarte bune, ale căror vieţi au fost influenţate de James Burrows”, a publicat Matt LeBlanc, pe contul său de Twitter. Singurul care a lipsit de la reuniunea actorilor a fost Matthew Perry, cel care a jucat rolul lui Chandler.

Friends(Prietenii) este un sitcom american creat de David Crane şi Marta Kauffman şi difuzat de canalul NBC, între 1994-2004. Filmul se concentrează asupra vieţilor unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, din New York.

După mai mult de 10 ani, actorii serialului se vor reuni în februarie, pentru un show televizat, conform contactmusic. com.

Preşedintele NBC Entertainment Robert Greenblatt afirmă: „Sper ca cei şase să apară în aceeaşi cameră, în acelaşi timp, dar nu sunt sigur că va fi posibil din punct de vedere logistic”.

Serialul a avut un mare succes, câştigând 63 de nominalizări la Premiile Emmy. A fost inclus în topul celor 10 seriale de TV americane de mare succes, iar spre sfârşitul filmărilor, actorii au fost plătiţi cu 1.000.000 de $ pe episod.

Timp de 10 sezoane, „Friends” a fost unul dintre cele mai urmărite seriale din istorie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură