Spotlight: Amenzi şi cătuşe pentru protestatarii Rezist, contracte pentru firmele controlate de fugarul Ghiţă

În timp ce o firmă controlată de Ghiţă făcea bani la Spotlight, protestatarii Rezist primeau amenzi de 2600 de lei şi erau duşi cu cătuşe la secţia de poliţie pentru că au îndrăznit să proiecteze mesaje “reacţionare” pe Palatul Regal.
Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Una dintre firmele prezente la festivalul luminilor Spotlight, organizat de Primăria Capitalei prin Arcub, este 360 Revolution, firma din Ploieşti cu adresa pe strada Mihai Bravu nr. 10, acolo unde îşi are sediul central şi firmă fanion a fugarului Sebastian Ghiţă, Asesoft Internaţional, relatează G4Media.ro.

Potrivit sursei citate, firma 360 Revolution din Ploieşti este administrată de Daniel Iulian Buduluş, însă a fost înfiinţată în 2007 de asociaţii Sebastian Ghiţă – 51% şi Anton Gabriel Roescu – 49%.

În 2011, Ghiţă s-a retras din firmă, iar Buduluş a devenit asociat unic. Cu toate acestea, potrivit procurorilor DNA, firma este una dintre cele 51 de firme controlate prin interpuşi de fostul deputat PSD, Sebastian Ghiţă.

Interesant este că în timp ce firma controlată de Ghiţă face bani, protestatarii Rezist primesc amenzi de 2600 de lei şi sunt duşi cu cătuşe la secţia de poliţie pentru că au îndrăznit să proiecteze mesaje “reacţionare” pe Palatul Regal.

Articolul integral poate fi citit aici