"Soţul şi dictatorul sirian" - investigaţie RISE Project

Premierul propus de PSD are un soţ care îl susţine entuziast pe dictatorul sirian Bashar al-Assad, dar şi gruparea teroristă Hezbollah, reiese dintr-o investigaţie marca RISE Project.
Sevil Shhaideh
Sevil Shhaideh (ziarulprofit.ro)

Propunerea de prim-ministru a liderului PSD Liviu Dragnea - Sevil Shhaideh - poate introduce România în mijlocul unor controverse diplomatice privind conflictul din Siria, atrag atenţia jurnaliştii de la RISE Project.

Sirianul Akram Shhaideh - soţul lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD - este susţinător al dictatorului sirian Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internaţională de crime de război.

Akram Shhaideh a lucrat 20 de ani în Ministerul Agriculturii de la Damasc, sub regimul controlat de familia Assad. În 2010 a venit în România, si-a continuat cariera într-o instituţie publică şi acum propagă online mesaje de sprijin pentru un regim acuzat de crime de război.

Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh transmite mesaje pro-Assad, foloseşte simbolurile loialităţii faţă de regimul de la Damasc şi critică atât rebelii, cât şi liderii arabi şi vestici care susţin revoluţia siriană.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne