Soţul Alinei Gorghiu paralizează traficul pe Valea Oltului

Şoferii au format cozi lungi de kilometri pe Valea Oltului iar trenurile s-au oprit, după ce Lucian Isar a provocat un accident, intrând în depăşire în curbă, pe linie continuă.
Lucian Isar
Lucian Isar (Epoch Times România)

Soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, fost ministru în Guvernul Ponta, a provocat un grav accident joi după-amiază în zona localităţii Câineni, de pe Valea Oltului, după mai multe depăşiri agresive. Isar, care conducea un Porsche Cayenne, a intrat în depăşire într-o curbă, încălcând linia continuă şi a lovit un TIR care a căzut pe calea ferată.

În urma accidentului, atât traficul feroviar, cât şi cel rutier au fost complet blocate pe Valea Oltului. Cozile de maşini s-au întins pe mai bine de 11 km pe fiecare sens de mers.

După accidentul care s-a petrecut în jurul orei 16:00, în zona localităţii Câineni, din judeţul Vâlcea, Isar a fost transportat la Spitalul judeţean din Râmnicu Vâlcea, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral. Plaga i-a fost suturată iar starea fostului ministru este bună. Joi seară, Isar era însă în spital, pentru investigaţii suplimentare. Fostul ministru a fost singurul rănit în acest accident.

Pe lângă plaga la cap, Isar s-a ales şi cu un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Accidentul

Potrivit martorilor, autoturismul Porsche Cayenne condus de Isar a intrat în depăşire într-o curbă, pe linie continuă. Maşina a intrat în coliziune cu o autoutilitară, după care a intrat în roata unui TIR care venea din contrasens. Roata autocamionului a explodat iar şoferul a pierdut controlul volanului, TIR-ul aterizând practic pe calea ferată, aflată la câţiva metri mai jos de drumul naţional.

Potrivit martorilor, Isar conducea agresiv, şoferii care au stat ulterior în coloană relatând că maşina acestuia a fost văzută în mai multe depăşiri agresive.

Traficul auto a fost deblocat pe un sens de mers la circa 40 de minute după accident, dar cel feroviar a mai rămas blocat alte câteva ore, fiind necesară aducerea unei macarale pentru ridicarea TIR-ului prăbuşit pe şine.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne