Soţia lui Drăghici, condamnată. Trezorierul PSD a explodat: Represiune şi intimidare! Un asalt profund nedemocratic

Mircea Draghici
Mircea Draghici (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Trezorierul PSD Mircea Drăghici a reacţionat dur, marţi, pe pagina sa de socializare, după ce soţia sa, Georgiana Drăghici, a fost condamnată, în primă instanţă, la trei ani de închisoare cu suspendare.

"Decizie nedreaptă în mijlocul campaniei electorale. Asta i s-a întâmplat astăzi celei care, dacă nu era soţia mea, nu ar fi avut niciodată un astfel de dosar. O victimă colaterală a unui demers din ce în ce mai agresiv de represiune şi intimidare - un asalt profund nedemocratic, concertat şi cu nimic altceva decât o miză electorală. Un lucru e cert, nu ne vom lăsa linşaţi, nu ne vom lăsa călcaţi în picioare, nu ne vom lăsa puşi la pământ. Dimpotrivă, avem dovada că TREBUIE să continuăm să facem binele care atât de tare îi deranjează…", a scris Mircea Drăghici, şi el pus recent sub urmărire penală pentru delapidare în dosarul vizând cheltuirea subvenţiei primite de partid de la stat.

Reamintim că soţia lui Drăghici, fost consilier al Dacianei Sârbu, a fost condamnată pentru mărturie mincinoasă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la participaţie improprie la abuz în serviciu, instigare la mărturie mincinoasă şi instigare la favorizarea făptuitorului.

Este vorba despre un dosar de abuz în serviciu şi fals în înscrisuri legat de organizarea unei tabere politice pentru tineretul PSD din Argeş cu bani de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne