Soţia lui Donald Trump Jr., dusă la spital după ce a deschis o scrisoare ce conţinea un praf alb

Vanessa Trump, soţia lui Donald Trump Jr.
Vanessa Trump, soţia lui Donald Trump Jr. (Getty Images)

Nora preşedintelui american Donald Trump a fost dusă luni la un spital din Manhattan, ca o măsură de precauţie, după ce o scrisoare suspectă care conţinea o substanţă neidentificată a fost trimisă la apartamentul ei, au declarat pentru NBC News, oficiali ai agenţiilor de aplicare a legii şi oficiali ai oraşului.

Scrisoarea a fost adresată soţului Vanessei Trump, Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, din prima căsătorie.

După ce scrisoarea a fost deschisă, trei persoane aflate în apartament au fost duse la Centrul Medical Presbyterian-Weill Cornell din New York ca o măsură de precauţie, a precizat Departamentul de Pompieri al New York City.

Nu a existat nicio indicaţie ca cineva să fi fost afectat de pe urma substanţei din plic, iar NYPD a afirmat că substanţa a fost considerată ca nefiind periculoasă şi a fost dusă la un laborator pentru analize suplimentare.

“Cât de tulburat trebuie să fie cineva pentru a face ceea ce au făcut unei mame a cinci copii”, a susţinut într-o declaraţie avocatul personal al preşedintelui Trump, Michael Cohen. “Acest act periculos şi necugetat depăşeşte neînţelegerile politice”.

Serviciile Secrete au declarat că investighează situaţia, fără a oferi alte comentarii.