Sorana Cîrstea, pierde prin abandon la turneul de la Nürnberg (WTA)

După un parcurs promiţător la circuitul german, Sorana a fost nevoită să se retragă în setul trei a partidei cu Alison Riske (Statele Unite), în urma unor probleme medicale apărute în timpul setului doi.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea. (MARWAN NAAMANI / AFP / Getty Images)

Sorana Cîrstea (28 ani, 45 WTA) şi-a încheiat evoluţia la turneul WTA Internaţional “NÜRNBERGER Versicherungscup”, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, acolo unde a atins sferturile de finală.

După două victorii admirabile pe tabloul de simplu, campioana noastră promitea un rezultat la fel de bun şi în duelul din sferturile competiţiei cu americanca Alison Riske (27 ani, 105 WTA), dar o accidentare suferită la coapsa stângă pe finalul setului doi a făcut ca tenismana noastră să abandoneze în debutul setului trei după aproximativ două ore de joc efectiv (1 oră şi 58 min.). Scor final 2-6, 7-5, 1-0.

În duelurile directe dintre cele două campioane Sorana conduce acum cu 3-2.

Riske, adversara Simonei Halep în primul tur la Roland Garros, va juca în semifinale contra belgiencei Kirsten Flipkens, în timp ce Cîrstea va fi recompensată pentru evoluţia sa cu un cec în valoare de 4.980 euro şi 60 puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport