Sorana Cîrstea, învinsă de experimentata Venus Williams la Montreal (WTA)

Jucătoarea română nu a cedat uşor în faţa americancei în vârstă de 38 de ani, câştigătoarea fiind decisă după 90 de minute de joc efectiv, scor final 7-6 (4), 6-4.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea. (Getty Images)

Sorana Cîrstea (28 ani, 54 WTA) a pierdut confruntarea cu sora mai mare a mult titratei tenismane americane Serena Williams, fost număr unu mondial, joi, în manşa a doua a turneului WTA 'Rogers Cup', competiţie dotată cu premii în valoare de 2,82 milioane dolari americani.

Reprezentanta noastră a cedat în faţa jucătoarei Venus Williams (38 ani, 14 WTA) la capătul a 90 de minute de joc cu scorul de 7-6 (4), 6-4.

Cîrstea a început excelent, fiind foarte aproape să-şi adjudece primul set. Ea s-a aflat în cărţi de patru ori, a condus cu 2-0, 3-1, 4-2 şi 5-3, dar americanca a revenit excelent şi a trimis duelul în tiebreak, unde s-a impus clar cu 7-4.

Şi în setul secund Sorana a jucat bine, a condus cu 1-0 şi 2-1, dar veterana din Statele Unite a egalat de fiecare dată, pentru ca apoi să încheie socotelile cu 6-4, după un duel echilibrat ce a constat în cinci break-uri consecutive, cea din urmă câştigând pe serviciul ei.

Românca a avut 4 aşi şi 6 duble greşeli, în timp ce Venus a făcut 7 duble greşeli şi nici un as.

Sorana Cîrstea va primi de la organizatori 14.860 dolari şi 60 de puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport