Sorana Cîrstea învinsă de Anastasija Sevastova în sferturile circuitului WTA de la Bucureşti

Sportiva româncă a cedat în faţa favoritei numărul unu a turneului BRD Bucharest Open, în trei seturi, scor final 3-6, 6-3, 6-2.
Jucătoarea română de tenis, Sorana Cîrstea.
Jucătoarea română de tenis, Sorana Cîrstea. (Cameron Spencer/Getty Images)

Sorana Cîrstea (28 ani, 57 WTA) părăseşte proba de simplu al circuitului BRD Bucharest Open în urma eşecului înregistrat în sferturi în faţa letonei Anastasija Sevastova - jucătoarea mai bine cotată în ierarhia mondială (28 ani, 22 WTA) - cap de serie numărul 1.

Cotată cu şansa a cincea la cucerirea trofeului, târgovişteanca a cedat cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2 după o oră şi 45 de minute de joc efectiv.

După un prim set excelent adjudecat după doar 29 de minute, în care românca şi-a urmat foarte bine planul de joc, începând cu partea a doua rolurile s-au schimbat. Oponenta sa a reuşit să găsească răspuns la mingile româncei, s-a aşezat mai bine în teren, gestionând inteligent momentele cheie ale jocului.

Sevastova a fost principala protagonistă a seturilor doi şi trei, românca cedând cu 6-3, respectiv 6-2.

Pentru evoluţia sa jucătoarea română va primi un cec în valoare de 5.900 dolari şi 60 de puncte WTA.

În semifinale, Anastasija Sevastova o va întâlni pe slovena Polona Hercog.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport