Sorana Cîrstea a părăsit Rogers Cup, după ce a revenit spectaculos în setul 2 (video)

Sorana Cîrstea a pierdut în trei seturi cu jucătoarea de pe locul 21 WTA, Caroline Garcia.
Sorana Cirstea Calificări Rogers Cup 2017 Toronto
Sorana Cirstea Calificări Rogers Cup 2017 Toronto (Maria Matyiku/The Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

Sorana Cîrstea (27 ani, 54 WTA) a fost învinsă de franţuzoaica Caroline Garcia (23 ani, 21 WTA), cu scorul de 6-2, 6-7 (4), 6-4, în runda inaugurală a turneului WTA de la Toronto, din Canada, dotat cu premii totale de 2.434.389 dolari.

Cîrstea, venită din calificări, a pierdut primul set, cu 2-6. În manşa a doua, a fost condusă cu 5-2, dar a revenit spectaculos, a reuşit să ducă jocul în tie break, unde s-a impus cu 7-4. Setul decisiv a fost echilibrat, niciuna dintre jucătoare nereuşind să se desprindă până la 4-4, când Sorana şi-a pierdut serviciul, iar franţuzoaica a încheiat setul şi meciul în favoarea ei.

Sorana Cîrstea va primi un cec de 7.745 dolari şi 31 de puncte WTA.

Simona Halep, deţinătoarea titlului la Rogers Cup, turneu care a avut loc la Montreal anul trecut, este singura româncă rămasă pe tabloul de simplu şi va juca în turul al doilea cu slovaca Magdalena Rybarikova, care a trecut cu 7-5, 6-0 de croata Mirjana Lucic-Baroni.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport