Şora: Dacă-i lăsaţi să fure, vor fura TOT, bucată cu bucată, până la ultima fărâmă de libertate şi democraţie

Mihai Şora
Mihai Şora (Facebook)

Ieri o ordonanţă, azi un amendament, mâine o lege în toată regula, a atras atenţia miercuri, pe pagina sa de socializare, filozoful Mihai Şora - ajuns acum la venerabila vârstă de 101 ani, pe fundalul votului de azi din Parlament pe legile Justiţiei.

"Dragi prieteni, dacă-i lăsaţi să fure, vor fura: TOT, bucată cu bucată, până la ultima fărâmă de libertate şi democraţie. Iar, atunci când copiii şi nepoţii vă vor întreba "Unde erai în zilele acelea?", să le răspundeţi cinstit: "Eram acasă, la căldură!" PS: Mulţumesc, Sibiu! La Bucureşti suntem mai singuratici…", a scris Mihai Şora.

Vă vedem din Sibiu i-a mulţumit filozofului pentru susţinerea acordată: "Azi, la ora 12, s-au împlinit 48h de protest continuu la Sibiu în faţa sediului PSD. Vă mulţumim pentru susţinere! Doar împreună suntem puternici!".

"Bravo vouă, oameni buni! Am mai spus-o de nenumărate ori: forţa noastră este solidaritatea noastră", a replicat Mihai Şora, care a luat parte de multe ori la protestele împotriva coaliţiei PSD-ALDE.