Şoferul favorit al lui Putin ucis într-un accident rutier în Moscova

Veşti proaste pentru Vladimir Putin. Şoferul său oficial favorit a murit în urma unui accident rutier grav ce a avut loc în Moscova. Preşedintele rus nu se afla în maşină în acel moment.
Imagini  CCTV cu locul accidentului de pe bulevardul Kutuzovski din Moscova, în  care a fost implicat BMW-ul oficial al liderului rus, 6 septembrie 2016.
Imagini CCTV cu locul accidentului de pe bulevardul Kutuzovski din Moscova, în care a fost implicat BMW-ul oficial al liderului rus, 6 septembrie 2016. (Captură Foto)

Mass media rusă a declarat marţi că un accident rutier în care a murit un bărbat a implicat BMW-ul folosit în mod oficial de preşedintele rus Vladimir Putin.

Totuşi, preşedintele rus nu se afla în autovehicul în momentul în care acesta a fost izbit frontal de un alt automobil care a trecut banda din sens opus.

Imaginile CCTV înregistrate pe Bulevardul Kutuzovski în Moscova arată cum un automobil Mercedes se ciocneşte frontal de BMW-ul prezidenţial.

Mass media rusă a susţinut că maşina prezidenţială a fost condusă de şoferul oficial favorit al lui Putin şi că acesta a fost ucis instantaneu. Automobilul este înregistrat oficial ca aparţinând Consiliului Federaţiei, cunoscut de asemenea sub numele de Senatul rusesc sau Camera Superioară a Parlamentului.

Medicii au sosit la faţa accidentului şi au declarat că şoferul prezidenţial a fost ucis pe loc, în timp ce şoferul Mercedesului, care călătorea singur, a fost dus la urgenţă în stare critică.

Numele şoferului prezidenţial nu a fost publicat, deşi s-a raportat că avea peste 40 de ani de experienţă în calitate de şofer oficial.

Poliţia a confirmat doar că investighează incidentul, fără a oferi alte detalii.

Operaţiunea de curăţare a durat câteva ore şi a creat un blocaj rutier imens după ce bulevardul Kutuzovski a fost închis imediat după accident.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe