Şoferii moldoveni vor putea sta în Ucraina timp de 180 de zile pe parcursul fiecărei jumătăţi de an

Vama RM
Vama RM (facebook.com/profil Serviciul Vamal al RM)

Cetăţenii Republicii Moldova şi ai Ucrainei, membri ai echipajelor autobuzelor care efectuează transport regulat de pasageri, precum şi conducătorii auto ai mijloacelor de transport care efectuează transport internaţional de mărfuri, vor putea sta pe teritoriul părţilor contractante timp de 180 de zile pe parcursul fiecărei jumătăţi de an, în baza documentelor confirmative.

Astfel, marţi, 23 iulie, a intrat în vigoare Protocolul între Guvernul R. Moldova şi Cabinetul de Miniştri al Ucrainei cu privire la comunicaţia internaţională auto care elimină restricţia anterioară de a sta doar 90 de zile pe teritoriul Ucrainei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe