Social-democraţia de caviar. Liviu Dragnea, posesorul unei averi vizibile şi din elicopter

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Considerat ani de zile tătic al baronilor locali, proaspăt numitul şef interimar al PSD, Liviu Dragnea, are o avere impresionantă vizibilă chiar şi din elicopter.

Potrivit B1 TV, preluat de evz.ro, noul şef al social democraţilor este stăpânul unui impresionant domeniu de 7.000 mp, cu piscină făcută la comandă de dimensiuni impresionante şi teren profesionist de tenis dotat cu nocturnă. Liviu Dragnea se mai poate lăuda cu un parc de maşini şi mai multe proprietăţi imobiliare, fiind multimilionar în euro.

Dragnea deţine, din 2011, chiar în centrul Alexandriei, o vilă care se întinde pe două străzi. În declaraţia sa de avere mai apar un teren intravilan în Alexandria de peste 4.000 de metri pătraţi şi o casă de locuit aflată în construcţie.

De asemenea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale, mai deţine un teren intravilan în Buşteni de 1.300 de metri pătraţi, unul în Turnu Măgurele de 2.900 de metri pătraţi, un apartament şi un spaţiu comercial de 1.500 de metri pătraţi în Turnu Măgurele.

Sursa citată mai reaminteşte că, de ani de zile, Dragnea este considerat patronul din umbră al celebrei companii Tel Drum, lucru pe care, desigur, deputatul îl neagă.

Potrivit Hotnews, Tel Drum şi-a adjudecat pentru perioada 2013-2017 contracte de aproape 34 milioane de euro pentru întreţinerea drumurilor în Teleorman, fief al lui Dragnea, iar în perioada 2012-2014, firma a câştigat peste 30 de contracte şi acorduri cadru în valoare de peste 105 milioane euro în localităţi din Olt, Teleorman, Satu Mare, Dâmboviţa, Craiova şi Constanţa.

"Dragnea dă anumite fonduri europene şi apoi câştigă Tel Drum. Dacă dispare Dragnea, dispare Tel Drum. Tel Drum are contract în fiecare comună", acuză Marian Vanghelie, în ziua în care a fost exclus din PSD.

Întrebat la începutul acestui an, dacă are vreo legătură cu SC Tel Drum SA, Dragnea a negat: "Nu am. Singura mea legătură e că de 11 ani se tot vorbeşte asta. M-am plictisit, este mult prea mult. Se tot repetă genul ăsta de afirmaţii mincinoase şi care sunt prostii."

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.