Şobolani la guvernare. Ion Chicu: Parlamentarii, Opoziţia şi ONG-urile doresc să distrugă statul - R. Moldova

Republica Moldova
Republica Moldova (facebook.com)

Obiectivul „iresponsabililor din Parlament” este de a-i lăsa pe moldoveni fără stat, a declarat premierul Ion Chicu după tradiţionala întâlnire de luni cu preşedintele Igor Dodon.

Mai mult, acesta a menţionat în cadrul unui briefing de presă că ONG-urile finanţate din afara ţării chipurile vor să ajute ţara, dar de fapt au acelaşi obiectiv: să distrugă R. Moldova.

„Noi nu suntem împotriva legii noi a ONG-urilor, dar redacţia votată în 2018 nu este acceptabilă pentru că de fapt R. Moldova prin intermediul acestor ONG-uri îşi va pierde în linii mari independenţa. Activităţile politice vor fi finanţate deschis prin intermediul ONG-urilor”, a adăugat prim-ministrul.

Potrivit lui Ion Chicu, ceea ce fac unii exponenţi ai Opoziţiei de la Chişinău în dorinţa de a promova noua lege a organizaţiilor necomerciale „este o încercare de a lichida statul R. Moldova, iar orice om normal nu poate să se împace cu o asemenea abordare”.

Vorbind şi despre anularea creditului rusesc, premierul moldovean a subliniat că Guvernul nu renunţă la împrumut întrucât este oferit în condiţii avantajoase, iar „iresponsabilii din Parlament” au adus un prejudiciu enorm R. Moldova dinamitând 4,2 miliarde de lei. „Grija acestora este să facă ca în R. Moldova să fie cât mai rău. Aceasta este cea mai uşoară cale de a distruge statul”.

Citatul zilei: Chicu: Parlamentarii şi ONG-urile vor să lichideze Republica Moldova. Să-i lase pe moldoveni fără stat, scrie în context, analistul politic Victor Ciobanu pe pagina sa de Facebook întrebând retoric: „deci nu şobolanii de la guvernare au prădat acest stat ani la rând ci ONG-urile?! De ce şobolanii nu-s doar bolfoşi (obrazul gros n.r.), dar şi cretini?!”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe