Smiley: Ştiu mai mulţi oameni bolnavi de Covid, tineri. Boala asta există, nu e doar la TV

Smiley
Smiley (Facebook - Smiley)

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a publicat, miercuri, pe Facebook, un mesaj adresat tuturor celor care nu cred în existenţa Covid-19 şi susţin că vedetele care vorbesc despre epidemie ar fi plătite pentru asta.

Totodată, artistul afirmă că ştie “mai mulţi oameni bolnavi de Covid, oameni obişnuiţi, tineri” şi reiterează că “boala asta există şi nu e doar la televizor”. În acest context, Smiley avertizează că “depinde de toţi să rămânem sănătoşi, […] de cât de mult se răspândeşte, iar superficialitatea, lipsa de respect şi de educaţie nu ne fac bine”.

Redăm integral mesajul artistului:

Puteţi să mă credeţi sau nu. Puteţi să mă urmăriţi sau nu. Să vă protejaţi sau nu. Să vă spălaţi pe mâini, mai des sau mai rar. Sunteţi liberi să faceţi ce vreţi şi să credeţi în orice.

Eu nu sunt o autoritate, eu trăiesc iubind şi cântând, crezând în Dumnezeu, în acţiune, în Oameni şi în Viaţă.

Nu vreau să vă propun un exerciţiu de credinţă, dar măcar, pentru un scurt răgaz, unul de imaginaţie şi gândire:

Cum ar fi ca textul pe care l-am scris ieri să fie doar din grijă pentru noi toţi?

Cum ar fi să-mi asum, dinainte, să fiu înjurat, batjocorit, acuzat, luat la mişto, doar pentru că am îndemnat Oamenii să aibă grijă de ei?

Cum te-ai simţi să urezi sănătate şi să fii înjurat înapoi?

Am citit şi am şters cu greutate şi mâhnire zeci de comentarii lipsite de orice formă de respect.

Cred că avem nevoie să ne respectăm şi să fim uniţi. NOI.

Cred că avem nevoie de oameni sănătoşi, de o educaţie sănătoasă, într-o ţară sănătoasă şi civilizată. Mai ales în aceste vremuri...

Nu ar putea cineva să-mi ofere bani ca să scriu că am o cunoştinţă bolnavă de Covid. Niciodată. Nu în realitatea mea.

Ştiu mai mulţi oameni bolnavi de Covid, Oameni obişnuiţi. Tineri. Nu sunt plătiţi... Boala asta există şi nu e doar la televizor. Dacă vreţi să o căutaţi, o găsiţi în spitale sau în aglomeraţii. Depinde de toţi să rămânem sănătoşi, depinde de toţi cât de mult se răspândeşte, iar superficialitatea, lipsa de respect şi de educaţie nu ne fac bine. Ne ţin pe loc sau ne dau înapoi.

Cred cu tărie, acum, că cea mai grea boală pentru noi toţi este răutatea.

N-o să mai scriu despre acest subiect. N-o să mai răspund la niciun comentariu pe această temă.

Să ne vedem sănătoşi! Va fi bine!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură