Situaţie inedită: Zeci de membri marcanţi PSD l-au aplaudat pe Dragnea când a intrat în sediul DNA

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost primit cu aplauze de zeci de colegi de-ai săi în faţa sediului DNA, unde este aşteptat la audieri. Pe surse se vehiculează deja informaţia că primul social-democrat la ţării urmează să fie pus sub urmărire penală.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Zeci de membri marcanţi ai PSD, printre care secretarul general Marian Neacşu, vicepremierul Paul Stănescu, Claudiu Manda şi Andreea Cosma au venit în faţa sediului DNA pentru a-şi exprima susţinerea faţă de şeful lor de partid, Liviu Dragnea, care urmează să fie audiat de procurorii anticorupţie, relatează hotnews.ro.

"Este un mesaj de susţinere. Eu aş spera că nu are nevoie. Noi credem că orice coleg are nevoie de susţinere. Am decis noi (să venim). Este vorba de un coleg, preşedintele partidului, cât nu este declarat vinovat funcţionează prezumpţia de nevinovăţie. Vrem ca preşedintele să se bucure de susţinere. Nu văd nimic anormal, nu am venit să luăm cu asalt", a declarat Marian Neacşu.

La rândul său, Claudiu Manda - şeful Comisiei SRI - a precizat şi el că a venit să îl susţină pe şeful partidului, pentru că "nu ar trebui să fie molestat, batjocorit".

"În faţa legii nu are nevoie de susţinere în faţa legii. Nu am venit să facem presiuni. Nu vreau să speculez, dar cumva e de aşteptat. La Comisie acolo se stiu multe lucruri", a punctat Claudiu Manda.

Surse judiciare au dezvăluit că liderul PSD a fost citat în dosarul privind celebra compania Tel Drum.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne