Situaţie ciudată în 5 secţii din Sectorul 1, în care Tudorache a câştigat la mare diferenţă faţă de Clotilde Armand

Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

În cel puţin cinci secţii din Sectorul 1 pe care Hotnews.ro a apucat să le verifice, conform datelor de pe site-ul AEP, în fotografiile proceselor verbale lipsesc semnăturile delegaţilor USR-PLUS. În toate secţiile, câştigător la mare diferenţă de voturi apare actualul primar PSD, Dan Tudorache. Într-una din secţii, pe procesul verbal lipsesc chiar toate semnăturile delegaţilor de la partide.

Secţia 140:

Dan Tudorache - PSD - 339 voturi

Clotilde Armand - USR-Plus - 145 voturi

Semnătura delegatului USR lipseşte de pe procesul verbal atât în fotografia realizată la PV în secţie, cât şi la fotografia realizată la PV la Biroul Electoral de Sector.

Secţia 145:

Dan Tudorache - PSD - 280 voturi

Clotilde Armand - USR-Plus - 103 voturi

Semnatura delegatului USR apare pe procesul verbal fotografiat în secţie, dar lipseşte de pe fotografia procesului verbal fotografiat la BES.

Secţia 152:

Dan Tudorache - PSD - 266 voturi

Clotilde Armand - USR-Plus - 39 voturi

NU EXISTĂ NICI O SEMNATURĂ, a niciunui delegat, pe fotografia procesului verbal fotografiat în secţia de votare. Pe site-ul AEP nu apare fotografia procesului verbal de la BES.

Secţia 158:

Dan Tudorache - PSD - 348 voturi

Clotilde Armand - USR-Plus - 124 voturi

De pe fotografia procesului verbal aferent secţiei de votare (care are o altă încadratură faţă de restul PV-ului pozat) lipsesc semnăturile delegaţilor de la USR-Plus, PNL, PPU şi UDMR. PV-ul nu are fotografie şi la BES.

Secţia 160:

Dan Tudorache - PSD - 339 voturi

Clotilde Armand - USR-Plus - 149 voturi

Semnătura delegatului USR lipseşte de pe procesul verbal atât în fotografia realizată la PV în secţie, cât şi la fotografia realizată la PV la Biroul Electoral de Sector.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne