Sistemele IT cad, aeroportul din Sydney oprit

Sute de pasageri blocaţi pe Aeroportul din Sydney din cauza unei erori tehnice în dimineaţa zilei de 9 martie 2018.
Sute de pasageri blocaţi pe Aeroportul din Sydney din cauza unei erori tehnice în dimineaţa zilei de 9 martie 2018. (Getty Images)

Sute de persoane au rămas blocate pe aeroportul din Sydney după ce o eroare tehnică a provocat întârzierea mai multor zboruri vineri, înainte de zorii zilei.

Imaginile postate online arată un număr mare de pasageri în zona intrării spre Terminalul 2 în jurul orei locale 5 a.m., mulţi dintre ei susţinând că nu au putut nici măcar să treacă prin controlul de securitate.

Eroarea aparent a afectat atât terminalele interne cât şi pe cele internaţionale. Unii călători au declarat că până şi camerele de securitate nu erau operaţionale.

Aeroportul din Sydney a publicat un comunicat în jurul orei locale 6 a.m., susţinând că la terminalele T1 şi T2 “erori tehnice” au fost responsabile pentru întreruperile în procesul de verificare a pasagerilor şi pentru zborurile întârziate.

“Lucrăm pentru a rezolva problema cât mai repede posibil şi vă mulţumim pentru răbdare. Sfătuim pasagerii şi vizitatorii să evite T1 şi T2 până la noi dispoziţii”, potrivit declaraţiei aeroportului.

Eroarea tehnică a fost soluţionată în jurul orei locale 6:30 a.m., la aproximativ 90 de minute după blocarea iniţială a pasagerilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe