Simonis îşi avertizează colegii de partid: Cine nu semnează sau nu votează moţiunea va fi sancţionat

Alfred Simonis
Alfred Simonis (Epoch Times România)

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a anunţat, joi, că social-democraţii care n-au semnat sau nu vor vota moţiunea de cenzură vor fi sancţionaţi de colegii de partid. Declaraţia a fost făcută în contextul în care liderul social-democrat a fost întrebat de presă dacă senatorul Eugen Teodorovici va fi sancţionat pentru faptul că n-a semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

"Cred că cei care n-au semnat sau nu vor vota moţiunea de cenzură vor fi sancţionaţi de colegii de partid. Domnul Teodorovici se va prezenta în faţa congresului în câteva zile. Probabil, colegii de partid vor încerca să evalueze această lipsă a semnăturii dânsului de pe lista iniţiatorilor moţiunii împotriva Guvernului Orban", a precizat Simonis.

Deputatul PSD este de părere că Teodorovici este "un personaj destul de exotic" care, pe de o parte contestă legitimitatea unei conduceri, iar pe de altă parte i se adresează acesteia atunci când vrea să facă un demers.

“Nu vreau să comentez probleme interne de partid. Nu sunt la curent cu acţiunea domnului Teodorovici. Aş spune doar că domnul Teodorovici este un personaj destul de exotic şi n-aş lua în serios fiecare demers pe care acesta îl face. Însă, până la urmă este foarte complicat să înţeleg cum contestă legitimitatea unei conduceri căreia i se adresează de câte ori doreşte să facă un demers. De exemplu, candidatura dânsului a fost adresată actualei conduceri a partidului. Sunt chestiuni care se bat cap în cap din punct de vedere juridic. Eu fiind jurist poate înţeleg mai bine că dânsul aceste chestiuni. În rest, nu comentez demersul politic. Şi domnului Teodorovici şi ceilalţi colegi care vor să candideze au dreptul să se manifeste în spaţiul public cum doresc”, a precizat Alfred Simonis.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne