Simona Halep, victorie categorică în turul doi la Miami Open (video)

"Cred că a fost cel mai bun meci al meu de până acum. Mă simt mult mai încrezătoare, îmi simt jocul. Cred că mi-a plăcut stilul ei de joc." - Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep (27 ani, 3 WTA) nu a avut emoţii în turul doi al turneului WTA Premier Mandatory “Miami Open presented by Itaú”, dotat cu premii totale în valoare de 9.035.428 dolari, adversara sa, americanca Taylor Townsend - jucătoare mai slab cotată în ierarhia mondială (96 WTA), cedând fără drept de apel în două seturi cu scorul de 6-1, 6-3. Partida a durat doar 62 de minute.

Simona a avut un joc foarte frumos, campioana noastră depăşind-o pe adversara sa la toate capitolele, a alergat foarte bine şi s-a aşezat bine în teren. A jucat fiecare minge cu multă încredere, aproape de linie, cu multă precizie în lovituri. Intuiţia jucătoarei noastre a funcţionat perfect.
Ea a obţinut cea de-a treia victorie din tot atâtea meciuri jucate împotriva americancei.

"Cred că a fost cel mai bun meci al meu de până acum. Mă simt mult mai încrezătoare, îmi simt jocul. Cred că mi-a plăcut stilul ei de joc. Atmosfera a fost bună, vremea la fel. Am numai impresii pozitive despre acest meci. A fost cu adevărat bine", a spus fostul număr unu mondial la conferinţa de presă.

Constănţeanca, care şi-a asigurat un cec în valoare de 48.755 de dolari şi 65 de puncte WTA va juca în manşa următoare cu slovena Polona Hercog (93 WTA), partida fiind programată dumincă seara la o oră ce va fi anunţată ulterior de organizatori. Cele două se află la prima întâlnire.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport