Simona Halep urcă un loc în ierarhia mondială a tenisului

La începutul săptămînii viitoare, Simona Halep va urca de pe locul 5 pe locul 4 în clasamentul WTA indiferent de rezultatele celorlalte sportive.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Simona Halep FanSpace/facebook)

Pentru calificarea în sferturile turneului WTA Premier “Porsche Tennis Grand Prix” de la Stuttgart, Simona Halep va primi 100 de puncte, astfel că o va depăşi pe slovaca Dominika Cibulkova, care nu a putut participa la acest turneu din cauza unei accidentărti la o mână. Singura care o putea viza locul 4 ar fi fost Garbine Muguruza, dar aceasta a fost învinsă ieri de o jucătoare venită din calificări.

Anett Kontaveit (Estonia, locul 73 WTA) a trecut de spaniola Garbine Muguruza (6), cu scorul de 3-6, 7-6(1), 6-1, într-o partidă care a durat două ore şi 14 minute.

Astfel, Simona va ocupa poziţia a 4-a în clasamentul WTA, indiferent de rezultatele care se vor înregistra în continuare la Stuttgart.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport