Simona Halep şi Monica Niculescu s-au calificat în turul 3 la Miami (video)

Simona Halep s-a calificat în turul trei la turneul Premier Mandatory de la Miami după ce a învins-o pe Oceane Dodin, iar Monica Niculescu pe slovaca Magdalena Rybarikova.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Captură foto)

Într-o partidă contând pentru turul doi, Simona Halep (26 de ani, numărul 1 mondial) a dispus de franţuzoaica în vârstă de 21 de ani Oceane Dodin (locul 98 WTA), venită din calificări ca lucky looser, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5, la turneul “Miami Open presented by Itaú”, cu premii totale de 7.972.535 dolari. Partida a durat două ore şi şase minute.

Simona a avut un meci dificil cu tânăra franţuzoaică, dar şi din cauza durerilor fizice, a trebuit să dea dovadă din nou de determinare pentru a termina meciul cu o victorie.

Simona obţine 65 de puncte şi un premiu financiar în valoare de 47.170 USD.

Adversara din turul trei va fi poloneza Agnieszka Radwanska (30).

Monica Niculescu este pe val şi s-a calificat şi ea în turul trei după ce a învins-o pe slovaca Magdalena Rybarikova (18), cap de serie 17, cu scorul de 6-3, 6-3. Partida a durat o oră şi 35 de minute.

Slătineanca este la a patra victorie după ce a obţinut încă două în calificări şi una în primul tur, învingându-le pe rând pe Antonia Lottner, Yanina Wickmayer şi Iulia Putinţeva.

Monica primeşte 95 de puncte (30 în calificări) şi un premiu financiar de 47.170 USD.

Următoarea adversară a Monicăi va fi americanca Sloane Stephens (12), care a învins-o pe australianca Ajla Tomljanovic (90). Partida a durat o oră şi 35 de minute.

Dar Sorana Cîrstea (33), cap de serie 32, a fost învinsă în turul 2 (în turul 1 nu a jucat, a avut bye) de Su-Wei Hsieh (Taipei, 61 WTA), partenera de dublu a Monicăi Niculescu, cu scorul de 7-5, 6-2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport