Simona Halep la turneul de la Miami. Va juca la dublu cu Alexandra Dulgheru

Simona Halep
Simona Halep (Epoch Times România)

Simona Halep va juca în turul doi al competiţiei de Premier Mandatory de la Miami cu jucătoarea ceha Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card. Vaidisova a învins-o pe Timea Babos (Ungaria - locul 87 WTA) venită din calificări, cu scorul de 6-1, 7-6 (4), într-un meci care a durat o ora şi 21 de minute.

După ce a câştigat turneul de la Indian Wells cu Jelena Jankovic, Simona Halep declarase la finalul partidei că a avut probleme medicale în timpul meciului şi că se simte obosită şi are nevoie de odihnă. Totuşi, constănţeanca a decis să participe la turneul de la Miami şi în proba de dublu feminin, unde va juca alături de Alexandra Dulgheru.

Adversarele Simonei Halep şi Alexandrei Dulgheru în primul tur la dublu sunt perechea Daniela Hantuchova-Karin Knapp. Meciul este programat pentru vineri, dar deocamdată organizatorii nu se ştie ora de desfăşurare a partidei.

Cine este adversara Simonei în proba de simplu? Nicole Vaidisova, în vârstă de de 25 de ani, ocupă în prezent poziţia 328 WTA şi a primit un wild card pentru competiţia din Florida.

Jucătoarea cehă a ocupat locul 7 WTA în 2007. Aceasta a fost considerată una din cele mai talentate tinere din circuitul WTA în perioada 2004 - 2009. Semifinalista la Australian Open (2007) şi la Roland Garros (2006), a câştigat şase turnee WTA şi premii în valoare totală de 2,74 de milioane de dolari.

Această carieră fulminantă a fost întreruptă însă în martie 2010, când Vaidisova a decis să se retragă, explicând că nu are motivaţie. Ea a ocupat cea mai înaltă poziţie în ierarhia jucătoarelor profesioniste - locul 7, la 14 mai 2007, când avea 18 ani, după ce pătrunsese în Top 10 WTA cu un an înainte. Jucătoarea cehă a câştigat primul său titlu WTA în 2004, la Vancouver, la 15 ani şi trei luni.

Nicole Vaidisova a revenit în circuit în septembrie 2014.

Alexandra Dulgheru şi Sorana Cîrstea eliminate

Alexandra Dulgheru a fost eliminată la turneul de la Miami de Elena Vesnina cu scorul de 4-6, 2-6.

Sorana Cîrstea a fost învinsă, la rândul ei, în primul tur de la Miami de către Christina McHal, cu scorul 5-7, 4-6.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport