Simona Halep îşi ia revanşa şi o învinge pe Svitolina în sferturi la Roland Garros

Revenire extraordinară a sportivei Simona Halep, care s-a calificat în semifinale în turneul parizian de la Roland Garros după ce a învins-o pe Elina Svitolina în trei seturi.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (ROLAND-GARROS/facebook)

Într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale turneului de Mare Şlam de la Roland Garros, Simona Halep (locul 4 WTA) a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina (6, aflată la clasamentul maxim al carierei / 22 mai 2017, 22 de ani) cu scorul de 3-6, 7-6, 6-0, reuşind să-şi ia revanşa pentru finala pierdută la turneul de la Roma. Partida a durat două ore şi şase minute.

Primul set a fost dominat de Svitolina, Simona nereuşind să ia un ghem decât la scorul de 5-1. Setul al doilea a fost echilibrat, însă finalul a aparţinut Simonei, iar în decisiv, constănţeanca a dominat, nedându-i nicio şansă ucrainencei să ia vreun ghem.

Pentru calificarea în semifinale, Simona primeşte 780 de puncte şi o va avea ca adversară pe cehoaica Karolina Pliskova, care a dispus de franţuzoaica Caroline Garcia, cu scorul de 7-6, 6-4.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport