Simona Halep învinsă în semifinale după o luptă acerbă cu Caroline Wozniacki

Simona Halep
Simona Halep (Epoch Times România)

Simona Halep (locul 3 WTA) a fost învinsă cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2 de daneza Caroline Wozniacki (locul 5 WTA), oprindu-se astfel în semifinale la turneul de tenis Premier de la Stuttgart.

Partida dintre cele două jucătoare ambiţioase s-a anunţat foarte dificilă de la început, ambele jucătoare declarând că va fi o partidă foarte grea.

Primul set al întâlnirii a fost echilibrat, fiecare jucătoare câştigâdu-şi serviciul până aproape de final, când daneza a reuşit să câştige primul set cu 7-5.

În setul al doilea s-a desprins românca la 3-0, dar Caroline Wozniacki a revenit şi iarăşi s-a ajuns la 5-5, setul fiind câştigat în final de Simona tot cu 7-5.

În setul decisiv Caroline Wozniacki a fost mai rezistenta din punct de veder fizic decât Simona şi a câştigat setul cu 6-2.

După meci, Simona Halep a declarat: "Zâmbesc pentru că am făcut un meci bun. Consider că am jucat bine. Însă adversara mea a fost pur şi simplu mai bună. A alergat mult şi s-a luptat până la final, a fost mai puternică. Sunt mulţumită de acest meci. Reţin doar ce este pozitiv din experienţele mele şi privesc înainte".

"A fost un meci foarte bun pentru începutul sezonului pe zgură. Mă aşteptam să joace foarte bine (Caroline Wozniacki), dar azi a jucat incredibil. A scos tot şi a fost solidă şi mai puternică decât mine. Am simţit oboseala pe finalul meciului şi am greşit nişte mingi uşoare. Mă bucur că am putut să joc aşa şi că am rezistat trei ore pe teren. Am avut multe şanse să iau conducerea meciului, dar ea a jucat bine în momentele importante. O să discut şi cu antrenorul şi voi vedea ce nu a fost bine. Sunt sigură că pot progresa mai mult la ce nu am făcut bine azi. Nu îmi place să renunţ. Am făcut o dată asta în acest an, în Australia, şi am promis că nu o voi mai face. Nu lucrez cu niciun psiholog sau ceva de genul acesta. Am încredere în mine în forţa mea şi, de la meci la meci, progresez mental şi mă simt puternică pe ce pot să fac", potrivit Digi Sport.

În cealaltă semifinală, Angelique Kerber din Germania a învins-o cu 6-3, 6-1 pe americanca Madison Brengle (locul 14 WTA), calificându-se în finala turneului WTA de la Stuttgart. Nemţoaica, după ce a eliminat-o pe câştigătoarea trofeului de anul trecut, Maria Şarapova, a învins-o pe Ekaterina Makarova, favorita numărul 6, iar Madison Brengle, care o eliminase deja pe Petra Kvitova, a trecut de franţuzoaica Caroline Garcia.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport