Simona Halep învinsă clar de tânăra rusoaică Daria Kasatkina la Wuhan

Zi neagră pentru Simona Halep astăzi, la turneul WTA Premier 5 “Wuhan Open”, căci a fost învinsă categoric cu 6-2 6-1 de Kasatkina.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (HalepBand‏/twitter)

În turul 2 al turneului WTA Premier 5 “Wuhan Open”, Daria Kasatkina (Rusia, 31 WTA) a trecut nesperat de uşor de numărul doi mondial, Simona Halep, cu scorul de 6-2, 6-1. Partida a durat o oră şi 14 minute.

Kasatkina a jucat excelent, a schimbat ritmul, combinând agresivitatea cu lovituri scurte şi moi care au surprins-o pe jucătoarea noastră, dar şi s-a şi apărat foarte bine, contraatacând spectaculos. Pe de altă parte, Simona a făcut o sumedenie de greşeli, care au lăsat-o să profite chiar şi atunci când rusoaica scădea nu era în forţă. Totodată, serviciu 2 a fost sub catastrofal, astfel încât din 7 ghemuri de serviciu, Simona a câştigat unul.

Fiind lipsită de prezenţa antrenorului Darren Cahill, şi probabil pentu că Simona nu a depăşit perioada după eşecurile pe care le-a avut la Roland Garros şi la US Open au făcut ca ea să nu revină în meci, aşa cum ne-a obişnuit de atâtea ori.

Simona ar trebui să dea dovadă de voinţă şi să depăşească nemulţumirile, să joace de plăcere - fără să se gândească la rezultatul meciului - şi să-şi etaleze talentul şi cunoştinţele tehnice pe care le are. Baftă Simona!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport