Simona Halep învinsă categoric de Garbine Muguruza. LIVE UPDATE

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de de 2.536.154 dolari. Presiunea pentru miza de a deveni numărul 1 mondial şi-a lăsat amprenta pe jocul Simonei, nereuşind să-şi pună în valoare talentul şi tehnica.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Simona Halep FanSpace/facebook)

Halep a jucat crispat, a greşit mult, lăsând-o pe Muguruza să aibă iniţiativa şi să adune puncte în favoarea sa. Românca a reuşit singurul său game la 3-0 pentru spaniolă. Momentul în care a avut şansa să intre în meci a fost în setul secund, la 3-0 pentru adversară, când a ratat două mingi de break, într-un game care a durat peste 11 minute.

Pe 13 august, în semifinale la Toronto, Halep a fost surclasată de ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-1. Simona Halep nu a mai fost învinsă aşa categoric de patru ani, din martie 2013, când Sara Errani o învingea cu 6-1, 6-0 în turul al treilea la Miami.

Muguruza (23 ani, numărul 6 WTA) are două titluri de Mare Şlem în palmares, anul trecut la Roland Garros şi anul acesta la Wimbledon.

***

UPDATE Ora 22:06: Simona Halep - Garbine Muguruza 0-6 minge de meci pentru Muguruza, care a câştigat partida.

UPDATE Ora 22:04: Simona Halep - Garbine Muguruza 0-5

UPDATE Ora 22:00: Simona Halep - Garbine Muguruza 0-4 - după un game foarte disputat

UPDATE Ora 21:46: Simona Halep - Garbine Muguruza 0-3

UPDATE Ora 21:43: Garbine Muguruza câştigă al doilea game din setul al doilea 2:0

UPDATE Ora 21:38: break point pentru Garbine Muguruza care câştigă primul game din setul al doilea

UPDATE Ora 21:34: Garbine Muguruza câştigă primul set cu 1:6

UPDATE Ora 21:28: Simona Halep - Garbine Muguruza 1:5. Simona a cerut să vorbească cu antrenorul ei Darren Cahill

UPDATE Ora 21:19: UPDATE Ora 21:19: Simona Halep - Garbine Muguruza 0-3. Game câştigat la 15 de jucătoarea din Spania, care l-a încheiat cu o minge pe linia de fund, la care Simona a cerut challenge fără succes.

UPDATE Ora 21:16: Simona Halep - Garbine Muguruza 0-2. Break reuşit de Muguruza.

UPDATE Ora 21:12: Simona Halep - Garbine Muguruza 0-1. Jucătoarea spaniolă a câştigat serviciul în primul game şi conduce .

UPDATE Ora 21:09: A început în meciul dintre Simona Halep şi Garbine Muguruza, din finala turneului de la Cincinnati.

UPDATE Ora 21:00 Cele două jucătoare au intrat pe teren şi încep încălzirea. Muguruza va servi prima.

Simona Halep poate deveni cea de-a 24-a jucătoare de tenis din istorie care devine numărul 1 mondial în cazul în care va câştiga în faţa campioanei de la Wimbledon, Garbine Muguruza, şi va câştiga primul ei titlu Western & Southern Open duminică.

În semifinală, după un meci foarte bun, Simona Halep a dispus foarte lejer de adversara sa Sloane Stephens.

Simona Halep joacă finala turneului de la Cincinnati împotriva lui Garbine Muguruza. Ea va deveni de luni lider mondial pentru prima dată în carieră dacă va câştiga meciul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport