Simona Halep învingătoare în partida cu Sara Errani la Stuttgart

Simona Halep
Simona Halep (Epoch Times România)

Simona Halep merge mai departe în semifinale, după ce a învins-o cu scorul de 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari.

Meciul a fost spectaculos şi destul de echilibrat.

Simona Halep a câştigat primul set cu scorul 6-4. În acest set se joacă la break-uri. Ambele jucătoare s-au concentrat pe serviciul adversarei şi au făcut break-uri unul după altul.

În setul al doilea se termină cu break-urile deocamdată şi Simona îşi câştigă serviciul, întrerupând o serie de 11 break-uri făcute la rând de Errani. Este scorul 2-1 pentru Halep. Italianca revine şi câştigă două gam-uri, astfel că scorul devine 3-2 pentru italiancă. Replica Simonei nu se lasă mult aşteptată şi aduce scorul la 5-3 în favoarea ei. Setul se încheie cu scorul simetric de 6-4.

Jucătoarea noastră o va întâlni pe câştigătoarea din partida din sfertului dintre Caroline Wozniacki (locul 5 WTA) şi Carla Suarez Navarro (locul 10 WTA) .

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.